Backpackgids Azië in de aanbieding.

Ga jij dit jaar backpacken door Zuidoost-Azië? Dan kan het voor jou interessant zijn om de Backpackgids Azië te kopen. Deze gids werd geschreven door Robbert, een Azië backpacker in hart en nieren. Backpacken is zijn passie en samen met een aantal andere ervaringsdeskundigen schreef hij een gids over de meest voorkomende problemen en twijfels die backpackers hebben. Een greep uit het aanbod:

  • Vind je het moeilijk om een bepaalde route uit te stippelen? En weet je niet goed hoe je alle bestemmingen met elkaar moet verbinden?  Hiervoor biedt Backpackgids Azië een handige oplossing met “Fantastische routes door Azië”. Deze gids geeft je een stappenplan dat je helpt om de meest ideale route uit te stippelen. Bovendien geeft de gids ook advies over de verblijfsduur, kosten en transportmogelijkheden van je backpackavontuur.
  • Heb je schrik dat je het slachtoffer zal worden van één of andere scam tijdens je reis naar Zuidoost-Azië? Helaas zijn er overal waar veel toeristen zijn ook mensen die daarvan misbruik willen maken. In de gids “Veilig Backpacken In Azië” worden de meest voorkomende vormen van oplichting besproken o.a. grensoplichting, taxi oplichting, visumoplichting, politie oplichting en nog veel meer.
  • Daarnaast geeft de gids je ook nog een aantal tips & tricks om geld te besparen tijdens je backpacktrip, een handige checklist zodat je zeker niets vergeet voor je vertrekt en hulp bij het kiezen van accommodatie.

Backpackgids

De complete gids, bestaande uit 3 boeken en 3 bonusproducten, is nu in de aanbieding voor slechts €27,95. Extra voordeel: alle producten zijn digitaal, waardoor extra ruime (en gewicht) in je backpack niet nodig is!

Klik hier om deze deal in detail te bekijken

Laatste Superdeals

Leave a Reply