Lunch eens in een waterval

Weinig plekken om te lunchen zijn romantischer dan bij een waterval. ‘Dat moet beter kunnen’, moeten ze bij Villa Escudero gedacht hebben. En daarom kun je bij hen niet bij maar in een waterval lunchen.

Villa Escudero

Villa Escudero is een landgoed in de buurt van Tiaong op het eiland Luzon. Het is eigenlijk een plantage van 900 hectare groot die werd omgetoverd tot een trekpleister voor toeristen. Je kunt er overnachten in bamboebungalows en er is heel wat te doen: varen met bamboevlotten, een rit met waterbuffel en kar door het platteland, een show met traditionele Filipijnse dans en er is zelfs een museum. Maar dé reden waarom mensen van heinde en verre naar Villa Escudero afzakken, is de waterval waarin je kunt lunchen. Aan de voet van de waterval zijn immers enkele tafels geplaatst. Jawel, in het water. Je zit dus met je voeten in het water aan de voet van een waterval. Vrij uniek, toch?

 

Romantisch, maar ga er niet voor de romantiek

Lunchen in een waterval klinkt erg romantisch. Maar dat is hier helaas helemààl niet zo. Tenzij je er een ander idee van romantiek op nahoudt natuurlijk. Het kan er namelijk immens druk zijn. Dus voor een intieme tête-à-tête moet je hier niet zijn. Laat dat je vooral niet tegenhouden: het is en blijft een heel aparte ervaring. En los van de drukte aan de waterval, is Villa Escudero al bij al een plek waar je tot rust kunt komen.

Meer info: www.villaescudero.com

lunchen in een waterval

 

 

 

Laatste Superdeals

Leave a Reply