Pas vanaf 30 dagen een visum nodig voor de Filipijnen

Je hebt als Belg of Nederlander in principe geen visum nodig voor de Filipijnen. Tenminste: als je niet van plan bent om langer te blijven dan 30 dagen. En als je een ticket van je terugvlucht kunt voorleggen.

Wil je langer blijven dan 30 dagen? Dat kan. Je kunt bij de ambassade van de Filipijnen in België of Nederland een verblijfsvisum krijgen voor 59 dagen.

Visum regels kunnen nogal snel veranderen. Wij proberen alles up-to-date te houden, maar raden toch aan om voor je vertrek sowieso nog eens contact op te nemen met de Nederlandse of Belgische ambassade en/of de luchtvaartmaatschappij. Zo vermijd je om voor onaangename verrassingen te staan en kan je zonder stress op vakantie vertrekken.

 

 

Laatste Superdeals