De 4 hipste rooftop bars van Bangkok

Een ticket naar Bangkok leidt je naar de hippe rooftop bars van Bangkok, gevestigd op het dak van een wolkenkrabber. Vanaf de hoogste etage, met een heerlijke cocktail of een ijskoud biertje genieten van de zonsondergang of de ontelbare lichtjes aanschouwen in de late avond of nacht… wat wil je nog meer? In dit artikel nemen we je mee naar de vier hipste rooftop bars van Bangkok. Verbluffend uitzicht en een onvergetelijke avond gegarandeerd!

 

Sky bar Lebua State Tower

Onlangs kreeg de Sky Bar nog een forse groei in naamsbekendheid, dankzij de film Hangover II, maar al ver voor Phil, Alan, Stu en Doug kennis maakten met de rooftop bar was het al erg populair onder de toeristen. Het dak van Lebua State Tower, op de 63e verdieping, heeft namelijk één van de beste uitzichten op Bangkok. Door de bijna altijd enorme drukte kan het even duren voordat er zitplaatsen vrij zijn, maar zodra je met je drankje in je hand een plaats hebt weten te bemachtigen, kan de avond niet meer stuk!

rooftop bars Bangkok: Sky Bar, Lebua State Tower

De Sky Bar in de Lebua State Tower is één van de bekendste rooftop bars van Bangkok

 

Red Sky Rooftop, Centara Grand Hotel

Op de 55ste verdieping van het Centara Grand Hotel vind je de onlangs geopende, maar al snel tot erg hip gebombardeerde Red Sky Rooftop Bar. Met een grandioos 360-graden panoramisch uitzicht is het er erg goed toeven. Een bezoek aan deze rooftop bar kan heel goed gecombineerd worden met een middagje winkelen, aangezien het Centara Grand Hotel is gelegen in de wijk Siam; hier zijn de meest hippe winkelcentra neergestreken. Nadat je hebt geprofiteerd van de aanbiedingen in één van de shoppingmalls is niets fijner dan onder het genot van een cocktail ver over Bangkok weg te kijken.

roof top bars Bangkok

Zicht vanop de Red Sky rooftop bar

 

Three Sixty, Millenium Hilton Hotel

Ondanks dat de Three Sixy bar ‘slechts’ 31 verdiepingen hoog is, is deze bar toch de moeite waard om te bezoeken. In de 360 bar van het Hilton kun je op twee verschillende plekken loungen. Het eerste deel is een openlucht ruimte en het tweede is een 360 graden koepel, die één verdieping boven de eerste is gelegen. Geniet onder het genot van een wijntje en luxe diner van een fenomenaal 360 graden uitzicht.

Three-Sixty rooftop bar

Three-Sixty rooftop bar

 

Vertigo and Moon Rooftop Bar, Banyan Tree

Last but not least: de Vertigo and Moon Rooftop Bar. Niets is fijner dan na een drukke dag slenteren door de straten van Bangkok afsluiten in deze rooftop bar op de 61ste verdieping van het Banyan Tree Hotel. Op het dakterras kun je uitgebreid dineren, maar je kunt er ook terecht voor één van de vele cocktails in de bar. De Vertigo and Moon Rooftop Bar vind je in Khet Sathon, op vijf minuten lopen van de halte Surasak BTS.

Vertigo and Moon rooftop bar Bangkok

Vertigo and Moon rooftop bar Bangkok

 

 

Laatste Superdeals

Leave a Reply