KLM Werelddeal Weken: Zuidoost-Azië in de aanbieding

Het is weer zover: KLM is gestart met de Werelddeal weken.

Met deze actie wordt er korting gegeven op ruim 1 miljoen stoelen naar meer dan 100 bestemmingen. En zoals elk jaar, zijn er ook dit keer een aantal leuke bestemmingen naar Zuidoost-Azië in de aanbieding.

TIP => Ook op Vliegtickets.nl en WTC.NL  wordt er momenteel extra korting gegeven op KLM tickets. Vergelijk de prijzen op KLM.nl met de prijzen op deze sites om het goedkoopste ticket te bemachtigen. LEES VERDER

LEES VERDER

Last minute topper: startpakket Bangkok voor €499. Directe vlucht met KLM en 3 overnachtingen met ontbijt inbegrepen

De drijvende markt van Amphawa, in de buurt van Bangkok

Met dit supergoedkope startpakket naar Bangkok kan je alle kanten uit. Je directe vlucht met KLM en je eerste 3 overnachtingen met ontbijt in een 3-sterrenhotel in Bangkok zijn al voor jou geregeld.

Daarna kan je zelf bepalen hoe je de reis verder invult. Gaan backpacken of gaan luieren op één van de prachtige stranden? Het kan allemaal, jij bepaalt immers zelf het verdere verloop van je reis. LEES VERDER

LEES VERDER

✈ Toptickets naar Bangkok vanaf €392 ✈

Als jij van plan bent om binnenkort naar Thailand te gaan dan is het nu echt wel hét moment om een goedkoop ticket te scoren. Wij vonden namelijk tickets van Brussel naar Bangkok vanaf 392. Deze tickets zijn voornamelijk te boeken in mei en juni.

Je wacht best niet te lang om te boeken, want deze tickets zullen volgens ons enorm snel uitverkocht zijn. LEES VERDER

LEES VERDER