✈ Toptickets naar Azië : Manila va €339, Bali va €345, Bangkok va €353 en nog veel meer ✈

Als jij van plan bent om binnenkort naar Zuidoost-Azië te gaan dan is het nu echt wel hét moment om een goedkoop ticket te scoren. Onderstaande tickets kan je scoren aan ware topprijzen.

De tickets zijn beschikbaar tussen november 2018 en april 2019. Je wacht best niet te lang om te boeken, want deze tickets zullen volgens ons enorm snel uitverkocht zijn.

EXTRA TIPS:

  • TIP 1 => Ben je op zoek naar een gemakkelijke, goedkope en duurzame manier om op Schiphol te geraken? Bekijk dan zeker eens de site van Flixbus. Zij bieden regelmatige luchthavenverbindingen aan van en naar 29 grote Europese luchthavens en dit vanaf €4,99.
  • TIP 2 => Ga je met de wagen naar de luchthaven en zoek je goedkope parking? Check dan even deze site.
  • TIP 3 => Ga je voor het eerst backpacken en zoek je nog een leuke reisgids? Bekijk dan zeker eens deze aanbieding. Ook de reisgidsen van Lonely Planet kan je momenteel kopen met 45% korting.
  • TIP 4 => Ben je ook nog op zoek naar een hotel? Check dan Trivago om de goedkoopste tarieven te vinden.
  • TIP 5 => Vergeet niet om De See Buy Fly kortingsvoucher aan te vragen. Met deze voucher ontvang je €5 korting bij een besteding van €25 of meer bij aankoop van drank, chocolade, parfum, cosmetica en zonnebrillen in winkels na security op Schiphol.

 

Laatste Superdeals