✈ Vliegtickets Bangkok zomervakantie vanaf €426

Het is geen geheim: vliegtickets in de zomervakantie kunnen nogal duur uitvallen. Maar vandaag hebben we toch spotgoedkope vliegtickets kunnen vinden van Amsterdam naar Bangkok voor slechts €426.

Goedkoper dan dit wordt het niet tijdens de zomervakantie 😉

Bangkok is bovendien ook een prima hub, vanwaar je gemakkelijk verder kan vliegen naar andere prachtige steden in Zuidoost-Azië.

Op onderstaande data kan je deze goedkope tickets boeken:

 

Het bewijs vind je hieronder 😉 Klik op de afbeelding om naar de voorbeeldboeking te gaan.

EXTRA TIPS

    • TIP 1 => Ga je voor het eerst backpacken en zoek je nog een leuke reisgids? Bekijk dan zeker eens deze aanbieding. Ook de reisgidsen van Lonely Planet zijn momenteel in de aanbieding.
    • TIP 2 => Ben je ook nog op zoek naar een hotel? Check dan Trivago om de goedkoopste tarieven te vinden.
    • TIP 3 => Ben je op zoek naar een gemakkelijke, goedkope en duurzame manier om op de luchthaven te geraken? Bekijk dan zeker eens de site van Flixbus. Zij bieden regelmatige luchthavenverbindingen aan van en naar 29 grote Europese luchthavens en dit vanaf €4,99.
    • TIP 4 => Vergeet niet om De See Buy Fly kortingsvoucher aan te vragen. Met deze voucher ontvang je €5 korting bij een besteding van €25 of meer bij aankoop van drank, chocolade, parfum, cosmetica en zonnebrillen in winkels na security op Schiphol.

     

Laatste Superdeals