Last minute topper: startpakket Bangkok voor €499. Directe vlucht met KLM en 3 overnachtingen met ontbijt inbegrepen

Met dit supergoedkope startpakket naar Bangkok kan je alle kanten uit. Je directe vlucht met KLM en je eerste 3 overnachtingen met ontbijt in een 3-sterrenhotel in Bangkok zijn al voor jou geregeld.

Daarna kan je zelf bepalen hoe je de reis verder invult. Gaan backpacken of gaan luieren op één van de prachtige stranden? Het kan allemaal, jij bepaalt immers zelf het verdere verloop van je reis.

Dit startpakket kan je nog boeken met vertrek op 13 januari. Een echte last minute deal dus. Maar niet getreurd, want ook in februari en maart is deze aanbieding te boeken aan een bijzonder scherpe prijs.

Klik hier om deze deal in detail te bekijken

Het bewijs vind je hieronder 👇. Klik op de afbeelding om de deal in detail te bekijken.

EXTRA TIPS OM JE REIS NOG GOEDKOPER TE MAKEN

  • TIP 1=> wil je direct al een aantal excursies regelen? Op deze site kan je leuke en originele tours boeken (en niet alleen in Zuidoost-Azië maar wereldwijd). Ook op de site Withlocals kan je originele activiteiten boeken met locals. 
  • TIP 2 => Ga je voor het eerst backpacken en zoek je nog een leuke reisgids? Bekijk dan zeker eens deze aanbieding. 
  • TIP 3 => Vergeet niet om De See Buy Fly kortingsvoucher aan te vragen. Met deze voucher ontvang je €5 korting bij een besteding van €25 of meer bij aankoop van drank, chocolade, parfum, cosmetica en zonnebrillen in winkels na security op Schiphol.
  • TIP 4 => Ben je ook nog op zoek naar hotels voor de rest van je reis? Check dan Trivago om de goedkoopste tarieven te vinden.

Laatste Superdeals