✈ Vliegtickets naar Bangkok va €364 ✈

Staat een reisje naar Thailand hoog op jouw bucketlist? Lees dan zeker verder, want wij vonden op deze site tickets van Amsterdam naar Bangkok vanaf 364.
Er zijn nog heel wat tickets beschikbaar aan deze prijs, dus kijk zeker of er voor jouw vertrekdata ook iets tussen zit.

Bangkok is bovendien ook een prima hub, van waar je gemakkelijk verder kan vliegen naar andere prachtige steden in Zuidoost-Azië.

De tickets zijn te boeken tussen 15 september 2018 en 30 maart 2019 (maar niet in het hoogseizoen tussen 15 december 2018 & 10 januari 2019). 

Hieronder enkele voorbeelddata:

EXTRA TIPS:

  • TIP 1 => Ben je op zoek naar een gemakkelijke, goedkope en duurzame manier om op Schiphol te geraken? Bekijk dan zeker eens de site van Flixbus. Zij bieden regelmatige luchthavenverbindingen aan van en naar 29 grote Europese luchthavens en dit vanaf €4,99.
  • TIP 2 => Ga je voor het eerst backpacken en zoek je nog een leuke reisgids? Bekijk dan zeker eens deze aanbieding. Ook de reisgidsen van Lonely Planet zijn momenteel in de aanbieding.
  • TIP 3 => Ben je ook nog op zoek naar een hotel? Check dan Trivago om de goedkoopste tarieven te vinden.
  • TIP 4 => Vergeet niet om De See Buy Fly kortingsvoucher aan te vragen. Met deze voucher ontvang je €5 korting bij een besteding van €25 of meer bij aankoop van drank, chocolade, parfum, cosmetica en zonnebrillen in winkels na security op Schiphol.

Het bewijs 🙂 vind je hieronder 👇. Klik op de voorbeeldboeking om onmiddellijk naar de deal te gaan.

 

Laatste Superdeals