Backpackgids Azië in de aanbieding

Ga jij binnenkort backpacken door Zuidoost-Azië? Dan kan het voor jou interessant zijn om de Backpackgids Azië te kopen. Deze gids werd geschreven door Robbert, een Azië backpacker in hart en nieren. Backpacken is zijn passie en samen met een aantal andere ervaringsdeskundigen schreef hij een gids over de meest voorkomende problemen en twijfels die backpackers hebben. Een

LEES VERDER →

KLM Werelddeal Weken: Zuidoost-Azië in de aanbieding

Het is weer zover: KLM is gestart met de Werelddeal weken. Met deze actie wordt er korting gegeven op ruim 1 miljoen stoelen naar meer dan 100 bestemmingen. En zoals elk jaar, zijn er ook dit keer een aantal leuke bestemmingen naar Zuidoost-Azië in de aanbieding. TIP => Ook op Vliegtickets.nl en WTC.NL  wordt er momenteel

LEES VERDER →

Last minute topper: startpakket Bangkok voor €499. Directe vlucht met KLM en 3 overnachtingen met ontbijt inbegrepen

De drijvende markt van Amphawa, in de buurt van Bangkok

Met dit supergoedkope startpakket naar Bangkok kan je alle kanten uit. Je directe vlucht met KLM en je eerste 3 overnachtingen met ontbijt in een 3-sterrenhotel in Bangkok zijn al voor jou geregeld. Daarna kan je zelf bepalen hoe je de reis verder invult. Gaan backpacken of gaan luieren op één van de prachtige stranden? Het kan

LEES VERDER →

Crazy deal: Vliegtickets naar Hanoi voor slechts €299!

Ja, je leest het goed. Wij vonden zonet vliegtickets van Amsterdam naar Hanoi vanaf €299! Deze tickets zijn voornamelijk te boeken in mei en juni. Als je deze vlucht wil boeken, wacht je best niet te lang, want aan deze prijs zullen de tickets snel uitverkocht zijn ;-). 

LEES VERDER →

✈ Toptickets naar Bangkok vanaf €392 ✈

Als jij van plan bent om binnenkort naar Thailand te gaan dan is het nu echt wel hét moment om een goedkoop ticket te scoren. Wij vonden namelijk tickets van Brussel naar Bangkok vanaf 392. Deze tickets zijn voornamelijk te boeken in mei en juni. Je wacht best niet te lang om te boeken, want

LEES VERDER →

Tickets naar Singapore vanaf €395

CBD

Heb je er altijd al van gedroomd om naar het bruisende Singapore te gaan? Lees dan zeker verder! Wij vonden namelijk tickets van Amsterdam naar Singapore vanaf €395.

LEES VERDER →

🌴 Crazy deal: 19-daagse droomvakantie naar Bali vanaf €695

Een 19-daagse droomvakantie naar Bali voor slechts €695! Inbegrepen in deze spotprijs: vlucht en alle  overnachtingen met ontbijt in het 3-sterrenhotel Bakung Beach Resort.

LEES VERDER →

€250 korting op familiereizen. Enkel nog vandaag geldig.

Eén van de indrukwekkendste rotsformaties in Zuidoost-Azië: Phang Nga Bay

Op deze site zagen we zonet een speciale actie waardoor je €250 korting krijgt op een aantal geselecteerde familiereizen. En wanneer je minimaal 8 maanden op voorhand boekt, krijg je bovendien nog eens €50 vroegboek voordeel.

LEES VERDER →

15-daagse droomreis naar bounty Bali vanaf €1274.

Heb je er altijd al van gedroomd om eens naar het prachtige Bali te gaan? Goed nieuws, want wij hebben zonet een 15-daagse rondreis door Bali gevonden voor slechts €1274.

LEES VERDER →

✈ Vliegtickets Bangkok zomervakantie vanaf €426

Het is geen geheim: vliegtickets in de zomervakantie kunnen nogal duur uitvallen. Maar vandaag hebben we toch spotgoedkope vliegtickets kunnen vinden van Amsterdam naar Bangkok voor slechts €426.

LEES VERDER →