✈ Toptickets naar Azië : Manila va €339, Bangkok va €351, Bali va €356 en nog veel meer ✈

Als jij van plan bent om binnenkort naar Zuidoost-Azië te gaan dan is het nu echt wel hét moment om een goedkoop ticket te scoren. Onderstaande tickets kan je scoren aan ware topprijzen.

LEES VERDER →

Hoge kortingen op groepsrondreizen, single groepsreizen en familierondreizen

Op deze site kan je nog tot en met morgen 10u je groepsrondreis, single groepsreis of familie groepsreis boeken met hoge kortingen.  Slechts 24 uur lang zijn enkele plaatsen met hoge kortingen op de geselecteerde vertrekdata te boeken.

LEES VERDER →

14-daagse rondreis betoverend Bali vanaf €1089: vlucht, alle overnachtingen, alle transfers en vier excursies inbegrepen

Wil jij graag eens het prachtige Bali ontdekken, maar heb je geen zin en/of tijd om alles zelf te organiseren? Dan is deze individuele rondreis naar Bali jou op het lijf geschreven. Alles is immers al voor jou geregeld, het enige wat jij nog moet doen is genieten. Klinkt goed, niet?

LEES VERDER →

✈ Vliegtickets Bangkok zomervakantie va €415 ✈

Het is geen geheim: vliegtickets in de zomervakantie kunnen nogal duur uitvallen. Maar vandaag hebben we toch spotgoedkope vliegtickets kunnen vinden van Brussel naar Bangkok voor slechts €415. 

LEES VERDER →

3 weken Thailand, Cambodja & Vietnam vanaf €1529. Alle vluchten, hotels & 3 excursies inbegrepen.

Wil jij een aantal belangrijke highlights van Zuidoost-Azië zien in één reis, maar heb je niet de tijd en/of zin om alles zelf uit te pluizen? Dan hebben we op deze site dé ideale reis voor jou gevonden. Tijdens deze 19-daagse reis bezoek je de hoogtepunten van  Thailand, Cambodja en Vietnam.  Alle internationale én binnenlandse vluchten,

LEES VERDER →

15-daagse rondreis Thailand voor slechts €1049. Vlucht, alle overnachtingen, transfers en nog veel meer inbegrepen

Wil jij graag eens het prachtige Thailand ontdekken, maar doe je dat liever niet alleen? Dan is deze super voordelige groepsreis precies wat je zoekt.

LEES VERDER →

10-daagse vakantie naar Bali vanaf €549. Vlucht, transfers en overnachtingen met ontbijt inbegrepen

Een 10-daagse droomvakantie naar Bali voor slechts €549! Inbegrepen in deze spotprijs: vlucht met Cathay Pacific, transfers en alle overnachtingen met ontbijt!

LEES VERDER →

12 dagen Zuid-Thailand vanaf €1199. Vlucht, 12 nachten in 4 verschillende hotels met ontbijt & alle transfers inbegrepen.

Droom jij met dit weer ook al van je volgende exotische vakantie? Dan is deze deal naar het paradijselijke Zuid-Thailand vast iets voor jou. Tijdens deze luilekker vakantie hoef je je nergens druk om te maken. Alles wordt immers voor jou geregeld, het enige wat jij moet doen is genieten :-).

LEES VERDER →

Vroegboekactie : tot €100 korting per persoon op familiereizen in de zomer van 2019

Kijk jij al uit naar de volgende zomervakantie? Het is nog wat veraf, maar als je nu al boekt, kan je op deze site mooie kortingen scoren en bovendien ook profiteren van andere voordelen.

LEES VERDER →

Backpackgids Azië in de aanbieding

Ga jij binnenkort backpacken door Zuidoost-Azië? Dan kan het voor jou interessant zijn om de Backpackgids Azië te kopen. Deze gids werd geschreven door Robbert, een Azië backpacker in hart en nieren. Backpacken is zijn passie en samen met een aantal andere ervaringsdeskundigen schreef hij een gids over de meest voorkomende problemen en twijfels die backpackers hebben. Een

LEES VERDER →