Scratch map wereldkaart voor slechts €9,95 i.p.v. €24,95.

De scratch map: wie kent hem niet? Het is hét cadeau bij uitstek voor je reisvrienden (of voor jezelf natuurlijk 🙂). Op deze unieke wereldkaart kan je alle landen wegkrassen waar je al geweest bent.

LEES VERDER →

Backpackgids Azië in de aanbieding

Ga jij binnenkort backpacken door Zuidoost-Azië? Dan kan het voor jou interessant zijn om de Backpackgids Azië te kopen. Deze gids werd geschreven door Robbert, een Azië backpacker in hart en nieren. Backpacken is zijn passie en samen met een aantal andere ervaringsdeskundigen schreef hij een gids over de meest voorkomende problemen en twijfels die backpackers hebben. Een

LEES VERDER →

Last minute topper: startpakket Bangkok voor €499. Directe vlucht met KLM en 3 overnachtingen met ontbijt inbegrepen

De drijvende markt van Amphawa, in de buurt van Bangkok

Met dit supergoedkope startpakket naar Bangkok kan je alle kanten uit. Je directe vlucht met KLM en je eerste 3 overnachtingen met ontbijt in een 3-sterrenhotel in Bangkok zijn al voor jou geregeld. Daarna kan je zelf bepalen hoe je de reis verder invult. Gaan backpacken of gaan luieren op één van de prachtige stranden? Het kan

LEES VERDER →

🌴 Crazy deal: 19-daagse droomvakantie naar Bali vanaf €695

Een 19-daagse droomvakantie naar Bali voor slechts €695! Inbegrepen in deze spotprijs: vlucht en alle  overnachtingen met ontbijt in het 3-sterrenhotel Bakung Beach Resort.

LEES VERDER →

€250 korting op familiereizen. Enkel nog vandaag geldig.

Eén van de indrukwekkendste rotsformaties in Zuidoost-Azië: Phang Nga Bay

Op deze site zagen we zonet een speciale actie waardoor je €250 korting krijgt op een aantal geselecteerde familiereizen. En wanneer je minimaal 8 maanden op voorhand boekt, krijg je bovendien nog eens €50 vroegboek voordeel.

LEES VERDER →

Startpakket Bangkok vanaf €499. Vlucht met Emirates, transfers en 2 overnachtingen met ontbijt in een 4-sterrenhotel inbegrepen

Met dit goedkope startpakket naar Bangkok kan je alle kanten uit. Je vlucht met Emirates en je eerste 2 overnachtingen met ontbijt in een 4-sterrenhotel (met een rooftop swimming pool) in Bangkok zijn al voor jou geregeld.

LEES VERDER →

15-daagse rondreis Thailand voor slechts €1101. Vlucht, alle overnachtingen, transfers en nog veel meer inbegrepen

Wil jij graag eens het prachtige Thailand ontdekken, maar doe je dat liever niet alleen? Dan is deze super voordelige groepsreis precies wat je zoekt.

LEES VERDER →

2 weken Bali voor slechts €596. Vlucht met Cathay Pacific, alle overnachtingen met ontbijt inbegrepen

2 weken naar het prachtige Bali voor slechts €596 per persoon! Inbegrepen in deze spotprijs: vlucht met Cathay Pacific, transfers en alle overnachtingen met ontbijt! Je verblijft in het 3-sterrenhotel Swiss Bel Tuban op basis van logies en ontbijt.

LEES VERDER →

10-daagse droomvakantie naar Bali v.a. €587 🌴

Een 10-daagse droomvakantie naar Bali voor slechts €587! Inbegrepen in deze spotprijs: vlucht met KLM, transfers en alle overnachtingen met ontbijt! Je verblijft in het 3-sterrenhotel Hotel Ibis Styles Bali Petitenget op basis van logies en ontbijt.

LEES VERDER →

Crazy deal! 13-daagse reis naar Bali v.a. €499: directe KLM vlucht, 3* hotel met ontbijt & transfers inbegrepen

Een 13-daagse droomvakantie naar Bali voor slechts €499! Inbegrepen in deze spotprijs: directe vlucht met KLM, transfers en alle overnachtingen met ontbijt! Je verblijft in het 3-sterrenhotel Bakung Beach Resort. Dit hotel krijgt een beoordeling van 7,6/10. Twijfel niet te lang als je deze deal wil boeken, want hij zal volgens ons in no-time uitverkocht zijn!

LEES VERDER →