Visum voor Myanmar

Je hebt een visum nodig voor Myanmar. Ga niet af op berichten die je her en der leest over een visum bij aankomst. Het Myanmarese regime is nogal wisselvallig op dat vlak. Als je vandaag leest dat het kan, betekent dat niet dat het systeem volgende week bij je aankomst in Myanmar nog geldt. Zo werd eerder ook al een online visumaanvraag systeem plots terug afgeschaft.

Geldigheid visum voor Myanmar

Een toeristenvisum is 28 dagen geldig. Het is mogelijk om je visum voor Myanmar éénmaal met 14 dagen te verlengen. Als je een zakenvisum aanvraagt, kun je 10 weken het land binnen. Je visum gaat in bij je aankomst in het land, en die aankomst moet binnen de 3 maanden zijn na je aanvraag.

 

Voorwaarden en aanvraag toeristenvisum

Een toeristenvisum kost 25 EUR. Je vraagt je visum best tijdig aan, want het kan even duren en er is geen spoedprocedure. Je moet aan volgende voorwaarden voldoen:

– Je paspoort moet nog minstens 6 maanden geldig zijn en een lege bladzijde hebben.

– Je moet een kopie van de pagina met je gegevens uit je paspoort bijhebben.

– Je moet twee aanvraagformulieren invullen, en een ‘work history’ formulier invullen en ondertekenen

– Je moet 2 (gelijke) pasfoto’s in kleur bijhebben + een digitale versie op een CD-ROM met je naam er op. De pasfoto moet een jpeg zijn van 350×450 pixels.

Voor je visumaanvraag kun je terecht bij de ambassade van Myanmar in Brussel, in Nederland is er helaas geen ambassade. Op de site van de ambassade van Myanmar in Brussel vind je alle info en de contactgegevens.

iDEAL

Wens je je visum te kopen met een iDEAL betaling? Dan kan je je visum Myanmar kopen via een gerenommeerde partij als www.e-visums.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Laatste Superdeals

Leave a Reply